Nettverksovervåker

Med nettverksovervåker kan du se datamaskinens nettverksaktivitetsdata i sanntid, blokkere nettverksaktivitet eller lage nettverks- og pakkeregler for programmer installert på datamaskinen.

Slik går du til innstillingene for Nettverksovervåker:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Sikkerhet.
  3. I blokken Nettverksovervåker klikker du på Vis-knappen.

Dette åpner vinduet Nettverksovervåker.

Delen Nettverksaktivitet viser alle aktive nettverkstilkoblinger. Den viser både inngående og utgående tilkoblinger. Du kan bruke lenken Blokker all nettverksaktivitet for å blokkere alle nettverkstilkoblinger.

Delen Åpne porter viser alle åpne nettverksporter. Du kan også bruke denne delen til å lage nettverks- og pakkeregler for programmer.

Delen Nettverkstrafikk viser mengden innkommende og utgående nettverkstrafikk mellom PC-en og andre datamaskiner på nettverket.

Delen Blokkerte datamaskiner inneholder en liste over IP-adresser for eksterne datamaskiner det er oppdaget forsøk på nettverksangrep fra, og som Nettverkangrepsblokkering har blokkert nettverksaktiviteten til.